Yogaklasser och kurser

Yogaklasser och kurser

Shanti har yogaklasser för dig som är nybörjare och för erfarna yogis. 

(Max 15 elever i vår lokal på 160m2).

YOGA PÅ SVENSKA/ FRANSKA/ ENGELSKA 
Vi har två välutbildade fransk-svensk språkliga yogalärare i studion. Vanessa håller PranaVinyasa på franska på torsdagar och på engelska på tisdagar. Vinyasa betyder flöde vilket betyder kan vara andetaget eller att rörelserna har ett flöde och görs i särskild ordning.

Cecile är utbildad yinlärare och har svensk/fransk klass i Yinyoga på onsdagar och söndagar. Den passar både dig som talar svenska och franska. Yin passar för alla.

NY LOKAL 
Vi finns i nya luftiga lokaler på 160 m2 med sjöutsikt på Segelbåtsvägen 9 på Stora Essingen. Här har vi gott om plats att hålla avstånd. Här hittar du våra  nya klasser och kurser 

CORONA
Vi har extra god handhygien, håller avstånd och har väldigt gott om plats för var och en i nya studion, obligatorisk att tvätta mattan innan, inga kroppsassisteringar. Vi har ändrat till 4 timmars avbokningsregel.

Vi är kontantfria och all bokning och betalning sker online innan klass. Du köper klippkort under SHOP i vår bokning. Du hittar information om våra klippkort och hur bokning fungerar på BOKA YOGA.

KLIPPKORT/ PERIODKORT/ BOKNING / AVBOKNING
Läs mer under boka yoga. Du bokar och betalar online innan en yogaklass. Vi har drop-in klass, 5-klipp- och 10-klippkort. Klippkorten gäller 6 månader. Vi har även periodkort för en månad/ termin. Du hittar dem under SHOP i vår Boka yoga 

KURS/ DROP IN
När du är anmäld till en yogakurs har du en bokad plats medan övriga är välkomna  på drop-in platser som kommer samma dag. Du som har klippkort kan köpa en drop-in-plats på några av våra kurser när det finns plats. 

Vi öppnar 15 min innan klass och har yogamattor att låna. Välkommen att yoga med oss.