Yoga på franska, engelska och svenska för barn och vuxna på Stora Essingen

YOGA PÅ FRANSKA, ENGELSKA OCH SVENSKA
Vi är tacksamma att kunna undervisa i yoga på franska förutom svenska och engelska särskilt på Stora Essingen där det bor många fransktalande. Studion har två mycket välutbildade fransk-svensk språkliga yogalärare.

Vanessa från Canada undervisar i PranaVinyasayoga på franska på torsdagar och på engelska på tisdagar. Vinyasa betyder flöde vilket kan vara andetaget eller att rörelserna har ett flöde i särskild ordning.

Vanessa Prana Vinyasayogalärare

Cecile är fransyska och utbildad yinlärare och har svensk/fransk klass i Yinyoga på onsdagar och söndagar. Den passar både dig som talar svenska och franska. Yin är en mjuk, långsam sittande yogaform där vi stärker kroppens inre delar som bindväv mm och som passar för alla. Ett perfekt komplement till annan mer fysisk träning.

Cecile Yinyogalärare

Vi har en yogaklass för barn och ungdomar mellan ca 8 till 13 år på måndagar 17:00. Barnyogan bygger på klassiska ananas men utförs med lekfullhet. Barnyogan leds av Maria Ekehult som driver Shanti. Hon har även undervisning i Hatha och Vinyasa som är dynamiska klasser med fokus på styrka och närvaro. Klasserna har meditativa inslag och undervisas på måndag- och onsdagkvällar.

Maria som har bl a klasser för barn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *