Retreat

Shanti har sedan många år Yogaretreat på Fårö och i Indien.

FÅRÖ
På Fårö rider vi vid havet på trygga och välmående islandshästar samt yogar/ mediterar, njuter av strandliv, äter underbar medelhavsinspirerad mat på öns bästa restauranger samt bor på en fin gammal gotlandsgård från 1700-talet med bländande havsutsikt. Yoga och meditationer. En lisa för själen.

Rida vid havet
Rida vid havet

Vill du boka dig på en Fåröhelg med yoga & meditation, rida ut vid havet på trygga fina islandshästar, fantastisk mat – både god och vacker med EKO ”hotellfrukost” och middagar på Fårös bästa restauranger med lokala råvaror samt Fårös natur, havet närvarande och dessutom alla underbara möten. Du behöver ingen erfarenhet av hästar eller yoga. (Vi håller avstånd och är ute så mycket som möjligt ).

DETTA INGÅR
2 nätter boende på Fårös finaste gårdar inkl ”hotellfrukost”
2 båtresor tur och retur Nynäshamn/Visby
3 yogaklasser/meditation
1 ridtur vid havet
2 middagar på Fårös bästa restauranger med lokala råvaror, medelhavsinspirerad mat samt en lunch

RETREAT
Detta är en helg för dig som vill fylla på livet med upplevelser, god energi, samtal och syre för kropp och själ. Det finns tid för promenader vid havet, läsning, reflektion, njutning, stillhet och bara vara.

BOENDE
Vi delar rum och bor på stor gård med närhet till havet. Du kan komma själv eller med sällskap och vi umgås i grupp.

YOGA & MEDITATION
Yogalärare är Maria Ekehult (utbildad gruppterapeut och RYT 200) som har Shanti yogastudio i Stockholm. Maria har stora vana av att arrangera retreats till Fårö och Indien sedan länge. Det blir en grundläggande yoga Hatha/Vinyasa som är anpassad till gruppen. Meditation vid havet om vädret tillåter.
Detta är inte en resa utan ett yogaretreat då vi förmedlar båtplatser och du förväntas ha egen försäkring. Välkommen att följa med på ett äventyr som skapar minnen, kraft och glädje.

INVESTERING
5500 kr

Vill du veta mer eller boka dig på ett av våra helgretreat på Fårö i maj/ juni och september/oktober? Maila info@shantiyogastudio.se

Morgonyoga på Fårö innan ekofrukost

INDIEN

Vi har varit i Goa i ca 15 år och har yogaretreat med strandliv då vi bor på den lugnaste stranden i en av Goas vackraste resorts. Vill du veta mer maila info@shantiyogastudio.se.

Yoga i Goa

Pga läget är ingen retreat bokad för hösten 2020 eller våren 2021. Återkommer.