Retreat vid havet

Shanti har sedan många år yogaretreat vid havet på Fårö och i Indien. Vi bor alltid på fina havsnära ställen med fantastisk mat ställen. Dagar för din återhämtning och njutning med yoga, strandliv, meditationer, möten och upplevelser. Nytt för 2022 är retreat med ridning på Österlen och en hel vecka på ett ljuvligt ställe med vid havet i Grekland. Vi upplever landet i slutet av september då det är behagligt klimat och äter ute tillsammans på små fina grekiska restauranger.

ÖPPET SINNE
Du behöver ingen erfarenhet av yoga eller ridning bara ett öppet sinne.
Du kan komma själv eller med sällskap och vi umgås i grupp.

VAD ÄR RETREAT?
Detta är helger för dig som vill fylla på livet med upplevelser, god energi, samtal och syre för kropp och själ. Retreat innebär att vi drar oss tillbaka från världen. Det gör vi. Vi saktar ner och och under några dagar gör vi precis det vi vill och behöver. Förutom yoga och meditation finns tid till promenader och kanske bada i havet, strandliv, läsning, reflektion, njutning, stillhet, tystnad, samtal och underbara möten och att bara vara. En lisa för själen.

Retreat innebär att vi drar oss tillbaka under en tid

RETREAT BY THE SEA
Vi har retreathelger vid havet för att det ger frid. Det blå havet och skönheten i naturen ger oss de bästa förutsättningarna för vila och återhämtning. Våra retreat är före och efter sommarsäsongen, med eller utan hästar och erbjuder olika former av yoga och meditationer. Du behöver inte ha erfarenhet av yoga eftersom den den anpassas till gruppen.

VÅRA RETREAT 2022
Följ med till havet och fyll på med yoga, meditationer och njut av en lång helg för din FEEL GOOD. Här är våra bokade retreat.

YOGA & RIDA på Fårö 2022
3-6 juni (4 dagar)
9-11 september (3 dagar)

YOGA & RIDA på Österlen 2022
16-19 juni

YOGA & STRANDLIV i Grekland
24 sept-1 okt ( en vecka)

”På Fårö blir du den du är ämnad att vara”

RETREAT PÅ FÅRÖ
Fårö är en magisk plats där vi hittar tystnad och stillhet. Det är därför vi har yogaretreat här sedan minst 10 år. Omslutna av hav. Retreat innebär att vi drar oss tillbaka en tid. Det gör vi på den här lilla vackra ön. Vi passerar två vatten innan vi är framme vid vår vackra Gotlandsgård med gångavstånd till havet. Vi delar fina rum med hotellkänsla. (Tillägg för singelrum.) Vi äter fantastisk medelhavsinspirerad mat på lokala råvaror – god och vacker, ”hotellfrukost”. Resan med båt ingår i retreatet och vi samåker till Fårö med privata bilar.

DETTA INGÅR (3-4 dagar beroende på helg)
2-3 nätters boende på vitkalkad gotlandsgård B&B promenadavstånd till finaste stranden inkl ”hotellfrukost”
2 båtresor (tur och retur) Nynäshamn/Visby
4-5 yogaklasser/meditation
1 ridtur vid havet
2-3 middagar på Fårös bästa restauranger med lokala råvaror, medelhavsinspirerad mat
1-2 luncher
Strandliv
Samåkning i privata bilar förmedlas ( dela på bensinen)

KONTAKT MED HÄSTAR
Ibland ingår en turridning i våra retreat. Kontakten med hästarna och närheten till naturen när vi rider ger en ny dimension. Lite som en meditation i sig. Passar så bra med yoga och hjälper oss att släppa taget landa i kroppen och stilla sinnet.

RETREAT PÅ ÖSTERLEN
Österlen. Smaka på ordet och bilder kommer av hav, fantastiska sandstränder, gula rapsfält och öppna landskap, bokskogar, äppelträd, lavendel och stockrosor. Känslan av ett annat land. Här bor vi i avskildhet med sjöutsikt i en vacker vitkalkad skånegård och börjar dagen med yoga och slutar med en lyxig trerättersmiddag. Guldkant på tillvaron. Tystnad. Tid att bara vara. Plocka snäckor på stranden. Meditation vid havet. En ridtur i de skånska bokskogarna på trygga islandshästar är en upplevelse som stannar kvar att ta med hem.

DETTA INGÅR
3 nätter boende i dubbelrum i vitkalkad skånegård B&B med havsutsikt inkl”hotellfrukost”
5 yogaklasser
1 meditation vid havet
1 ridtur i bokskogen 
3 middagar lyxig & vacker 3-rätter m lokala råvaror 
2 luncher 
Strandliv
Samåkning i privata bilar förmedlas ( dela på bensinen)

YOGA & MEDITATION
Yogalärare Maria Ekehult (utbildad gruppterapeut och RYT 300) Shanti yogastudio, Stockholm. Maria har stora vana av att leda retreats på Fårö och i Indien. Grundläggande Hatha/Vinyasayoga och Yinyoga som är klasser anpassad till gruppen och Yoga Nidra (vaken sömn) en liggande meditation bra mot oro, sömnsvårigheter och bra för kreativitet och välmående. Du behöver ingen erfarenhet.

INVESTERING/ PRISER
Välkommen att följa med på ett äventyr som skapar kraft, glädje, inspiration och härliga minnen. Vill du veta vad som ingår och vad våra olika retreat kostar? Du hittar våra yogaretreat i bokningen under Retreat/Workshop/Kurs Länk till online bokning

BOKA RETREAT
Du kan boka här Länk till online bokning

Rida vid havet
Rida vid havet på Fårö

Lång skön frukost efter morgonyoga
Morgonyoga
Rida i bokskogen på Österlen
I Grekland bor vi med havsutsikt och pool på ett helt eget guest house
Vi har egna lägenheter med kök, dusch och wc


YOGA & STRANDLIV i GREKLAND
Vill du förlänga sommaren och följa med på RETREAT 24/9-1/19 i Grekland? Vi njuter av yoga, strandliv, meditationer, fantastiskt boende i eget guest house med pool. Strålande utsikt över medelhavet och promenadavstånd till finaste sandstranden. Vi äter härlig medelhavsmat ute på närliggande restauranger. September när Grekland är som bäst. 

RETREAT
Detta är ett retreat för dig som vill fylla på livet med upplevelser, god energi, samtal och syre för kropp och själ inför vinterhalvåret. Det finns tid att njuta av strandliv, magisk natur, promenader vid havet, läsning, reflektion, alla underbara möten, stillhet och att bara vara vid poolen. En lisa för själen. 

Du behöver ingen erfarenhet av yoga och kan komma själv eller med sällskap och vi umgås i grupp. 

DETTA INGÅR
7 nätter delar på lägenheter i huset med havsutsikt inkl frukost 
12 yogaklasser/meditationer
1 utflykt vid havet
1 inspirationsföreläsning
1 yogafilosofi inspiration 
Strandliv 
Egen pool 
(Resan ingår inte)

BOENDE
Vi bor i ett fantastiskt hus med lägenheter vid havet nära en fin sandstrand. Vi har ett vackert guest house helt för oss själva med pool och trädgård. Här bor vi tillsammans i egna jättefina lägenheter med dubbelrum, kök, dusch och wc terass/balkong. Ekologiska och sköna sängar (Coco mat är hyoerallegenic för dig med allergi) fräscht linne, handdukar och badrockar ingår. 

YOGA & MEDITATION
Det blir olika yogaformer under veckan, både dynamisk och meditativ yoga, bl a Hatha, Vinyasa, Yinyoga och olika meditationer t ex Yoga Nidra samt yogateknik. All yoga är anpassad till gruppen och du behöver ingen erfarenhet. 

LEDARE 
Daniela Milovanovic och Maria Ekehult är ledare av retreatet. Båda har stora vana av att arrangera retreats i Sverige och utomlands.

Maria är yogalärare RYT 300 och utbildad gruppterapeut och har Shanti yogastudio i Stockholm. Daniela är yogalärare, friskvårdsledare, hälsoinspiratör/wellness. Daniela har olika utbildningar och lång erfarenhet inom hälsa.

RESA
Resan ingår inte. Du köper egen flygbiljett till närliggande flygplats i Kalamata. Vi hjälper dig att förmedla transfer till och har jättebra tips på flyg.


INDIEN
Vi har varit i Goa i ca 15 år och har yogaretreat med strandliv då vi bor på den lugnaste stranden i en av Goas vackraste resorts. Vill du veta mer maila info@shantiyogastudio.se.

Yoga i Goa