Boka yoga

BOKA YOGA LÄNK TILL BOKNING (klicka på länken)
I vår bokning hittar du och bokar yogaklasser, kurser, workshops på Stora Essingen och även vår yogaretreat till Fårö, Österlen och Grekland.

Surya Namaskar

ERBJUDANDE
Vi har ett erbjudande! Du kan yoga obegränsat i november för 1250 kronor när du köper vårt periodkort. Detta på grund av att vi stänger den 25 november för renovering av en vattenskada. Fram till dess har vi yoga som vanligt.

KLIPPKORT
Du köper våra klippkort under MEDLEMSKORT i vår bokning innan en yogaklass. Vi har drop-in klass 200 kr, 5-klipp- och 10-klippkort. 10 klippkort kostar 1900 kr och 5 klippkort 850 kr. Klippkorten finns under medlemskort och på alla klasser men inte på alla kurser tills vi stänger 25 november.

KÖP KLIPPKORT LÄNK TILL BOKNING (klicka på länken)
Du köper ett klippkort online (under medlemskort) genom att fylla i dina uppgifter och betalar med kort. Du bokar in dig inför varje enskild klass. Systemet drar ett klipp för varje tillfälle och du får inget fysiskt klippkort. VIKTIGT att du kommer ihåg och loggar in med samma mail och mobilnummer när du bokar in dig på en yogaklass för att systemet ska hitta ditt klippkort.

TRE PERSONER GÖR EN KLASS
Du bokar och betalar online då vi är kontantfria. Alla bokningar och betalningar sker innan en yogaklass – gärna i god tid. Vi vill ha minst tre elever för att genomföra en yogaklass. Vi planerar en klass ca två timmar innan så vänta inte för länge med din bokning. Det är viktigt att vi får reda på att du vill yoga med oss så att vi kan genomföra klassen. Vi vill undvika att en klass ställs in och om det sker blir du meddelad via sms och får självklart tillbaka dina pengar.

AVBOKNING (just nu 4 timmar)
Avbokning sker senast 4 timmar innan för att du ska kunna känna efter att du är frisk för allas säkerhet. Om du avbokar efter 4 timmar får du inte tillbaka pengar.

BOKNING
Länk till vår onlinebokning  https://shantiyogastudio.touchup.se/sv/classes

KURS/ DROP IN
När du är anmäld till en yogakurs har du en bokad plats medan övriga är välkomna på drop-in platser som kommer ut samma dag. Du som har klippkort kan köpa en drop-in-plats på våra kurser om det finns plats. Om du är anmäld till en kurs och missar ett enskilt kurstillfälle kan du tyvärr inte ta igen det. Om du blir långvarigt sjuk eller av annan anledning inte kan fortsätta yoga kontakta oss så försöker vi lösa det.

ÖPPETTIDER
Vi öppnar ca 10 min innan klass och har öppet ca 15 minuter efter.

MATTOR
Vi har yogamattor, block, bälten, bolster och filtar att låna.

Välkommen att yoga med oss.

Länk till online bokning