Boka yoga

Vi  finns i ny stor och luftig studio på 160 m2 med sjöutsikt på Segelbåtsvägen 9 på Stora Essingen.

BOKA YOGA
LÄNK TILL BOKNING (klicka på länken).

KLIPPKORT
Klippkort köper du under SHOP i vår bokning innan en yogaklass.
Vi har drop-in klass 175 kr, 5-klipp- och 10-klippkort. 10 klippkort kostar 1650 kr och 5 klippkort 850 kr.  Klippkorten hittar du under SHOP i vår bokning och de gäller under en termin och på alla klasser men inte på alla kurser.

Du köper ett klippkort online genom att fylla i dina uppgifter och betalar med kort sedan bokar du själv in dig inför varje enskild klass. Systemet drar ett klipp för varje tillfälle och du får inget fysiskt klippkort. VIKTIGT att du fyller i samma mail och mobilnummer när du bokar in dig på en yogaklass för att systemet ska hitta ditt klippkort.

MÅNADSKORT 
Vi har månads- och terminskort.

TRE PERSONER GÖR EN KLASS
Du bokar och betalar online då vi är kontantfria. Alla bokningar och betalningar sker innan en yogaklass – gärna i god tid. Vi vill ha minst tre elever för att genomföra en yogaklass. Vi planerar en klass ca två timmar innan så vänta inte för länge med din bokning. Det är viktigt att vi får reda på att du vill yoga med oss så att vi kan genomföra klassen. Vi vill undvika att en klass ställs in och om det sker blir du meddelad via sms och får självklart tillbaka dina pengar.

AVBOKNING (just nu 4 timmar)
Avbokning sker senast 4 timmar innan för att du ska kunna känna efter att du är frisk för allas säkerhet. Om du avbokar efter 4 timmar får du inte tillbaka pengar.

BOKNING
Länk till vår onlinebokning  https://shantiyogastudio.touchup.se/sv/classes

KURS/ DROP IN
När du är anmäld till en yogakurs har du en bokad plats medan övriga är välkomna  på några av våra kurser på drop-in platser som kommer samma dag. Du som har klippkort kan köpa en drop-in-plats på våra kurser om det finns plats. Om du är anmäld till en kurs och missar ett enskilt kurstillfälle kan du tyvärr inte ta igen det. Om du blir långvarigt sjuk eller av annan anledning inte kan fortsätta yoga kontakta oss så försöker vi lösa det.

COVID-19
Alla som yogar med oss måste vara friska utan symtom. Vi har extra god handhygien, obligatorisk att tvätta mattan innan, inga kroppsassisteringar och håll avstånd. Vi har ändrat till 4 timmars avbokningsregel.

ÖPPETTIDER
Vi öppnar 15 min innan klass och har öppet ca 15 minuter efter. Kom gärna in och drick te med oss i vår lounge (stängd under covid-19).

MATTOR
Vi har yogamattor, block, bälten, bolster och filtar att låna.

Välkommen att yoga med oss.

Länk till online bokning