Shanti yogastudio


Vi har ett yogarum på 160 m2 och med de nya reglerna 2021 för covid-19 med 10 m2 per person så kan vi vara 15 elever i studion samtidigt.

Shanti yogastudio är en personlig studio på Stora Essingen. Vi har klasser på kvällarna och helgerna på svenska, franska och engelska både för dig som är nybörjare och för mer erfarna yogis. Shanti har både yogakurser och klasser för erfarna och nybörjare.

NY LOKAL
Vi finns sedan en tid i en ny, stor (160 m2) och luftig lokal med sjöutsikt på Segelbåtsvägen 9 på Stora Essingen. Vi finns intill tvärbanans station Stora Essingen och buss ett.

YOGA
Shanti har både dynamiska klasser och mer meditativ yoga. Klasser på franska, engelska och svenska. Våra lärare är erfarna och välutbildade. Det finns lika många anledningar att yoga som det finns människor men det finns bara en yoga. Du hittar våra aktuella former av yoga i vår bokning.

BOKA
Du bokar och betalar innan klass i vårt bokningssystem. Vill du boka yogaklass eller kurs?

PANDEMI
Vi följer alla rekommendationer, håller avstånd och har god hygien i studion. Alla tvättar sin matta innan klass. Lärarna har inga assisteringar med händer i studion. Lärare och elev stannar hemma vid minsta symtom och du kan avboka upp till fyra timmar innan klass av säkerhetsskäl.

PRIVAT YOGA ELLER VARFÖR INTE MED OCH DINA VÄNNER/GRUPP
Vi skräddarsyr yoga för dig. Vill du ha en privat yogaklass, yoga på ditt kalas, tjejmiddag, baby shower, möhippa, arbetsplats eller i samband med något annat. Det är speciellt att yoga tillsammans med vänner eller andra nära. Varmt välkommen att höra av dig om pris och få ett förslag på vad vi kan arrangera för dig, din familj, vänner eller arbetsplats. Vill du att vi kommer till din arbetsplats och leder yogaklasser?

HÄLSA PÅ I STUDION
Vi öppnar 15 min innan klass och har öppet ca 15 minuter efter.  Kom gärna in och drick te med oss i vår lounge (tillfälligt stängd pga covid-19).

Vill du boka yogaklass eller kurs?

KONTAKTA GÄRNA OSS
Vi vill gärna veta när just du vill yoga och vad du har för önskemål om yogaklasser. Hör av dig. Vill du samarbete med oss,  leda yogaklasser eller ha en workshop här? Maila info@shantiyogastudio.se

Varmt välkommen att yoga med oss.